Beeldbank

Beeldbank

In de communicatie spelen beelden een belangrijke rol. Daarom willen wij onze relaties graag inzicht geven in de beelden die bij The Greenery beschikbaar zijn voor reproductie. Dit inzicht is gerealiseerd dankzij de digitale beeldbank.

In deze beeldbank zijn alle beelden van The Greenery gedigitaliseerd en voorzien van diverse specificaties. Met behulp van de zoekmachine kunt u aan de hand van deze specificaties snel zoeken naar gewenste beelden.

U kunt vrij zoeken in de beeldbank maar als u tevens beelden wilt downloaden is het noodzakelijk dat u zich aanmeld als gebruiker van de beeldbank. In het aanmeldscherm vult u alle bedrijfsgegevens en een eigen gebruikersnaam en wachtwoord in.

Voorwaarde voor eenmalig gebruik en plaatsing van beelden is uiteraard bronvermelding bij het gebruikte beeld. Het dupliceren van beelden zonder toestemming van The Greenery is niet toegestaan.

Bezoek de beeldbank

Nog geen toegang?
Meld u nu hier aan

Meer informatie?

Harm-Jan Eikelenboom

Harm-Jan Eikelenboom

Manager Marketing en Communicatie
+31 (0)180 648 876
+31 (0)650 214 605
Marketing

The Greenery houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen toegang tot de mediabank, of onderdelen daarvan, te weigeren. Heeft u vragen over toegang tot en autorisatie van de mediabank dan kunt u contact opnemen.