Innovaties

De Pappels: het verspakket voor jouw baby!

De Pappels: het verspakket voor jouw baby!

Vandaag de dag is versbereid de trend. Vanuit marktonderzoek is gebleken dat jonge ouders met een druk leven het niet gemakkelijk vinden een lekker vers en gezond hapje voor hun baby klaar te maken(Blauw Research, 2019). Onder het motto ‘Maak ’t lekker zelf’, heeft The Greenery in februari 2020 ‘Het verspakket voor jouw baby’ geïntroduceerd. Met De Pappels verspakketten maak je snel en gemakkelijk een verse maaltijd voor jouw baby!

Doe het lekker zelf

In samenwerking met verschillende voedingsexperts heeft The Greenery een viertal maaltijden ontwikkeld, speciaal voor baby’s. Deze maaltijden zijn in een handomdraai gemaakt en bevatten de juiste hoeveelheden vitamines en eiwitten. Ieder verspakket bestaat uit verse ingrediënten en twee recepten, waarmee 6 tot 10 hapjes op een snelle en eenvoudige manier gemaakt kunnen worden. Op de verpakking staat nauwkeurig beschreven hoe deze bewaard kunnen worden. Zo kun je dagen vooruit, zonder dat het de versheid aantast.

Voedselveiligheid

Baby’s zijn kwetsbaar. Daarom is het belangrijk hen de juiste voeding te geven. Daarnaast weten ouders vaak niet wat ze hun baby wél of niét mogen geven. Al onze verspakketten zijn daarom samengesteld in samenwerking met voedingsdeskundigen op het gebied van voedselveiligheid. Hierdoor hebben ouders de zekerheid dat ze de beste voeding aan hun baby geven.

Vroeg geleerd is…

Door al op jonge leeftijd te beginnen met het proeven van verschillende smaken en texturen, heb je later een veel grotere kans een echte alleseter te worden. Een bijkomend voordeel is, dat dit de sfeer aan tafel ook nog eens kan bevorderen. Voor nu zijn er verspakketten ontwikkeld voor baby’s vanaf 6 en vanaf 8+ maanden. Bij een succesvolle introductie kan het assortiment in de toekomst nog uitgebreid worden.

"Uit onderzoek is gebleken dat jonge ouders behoefte hadden aan een verspakket voor hun baby. Bovendien moest dit snel en gemakkelijk te maken zijn. Met deze verspakketten is The Greenery met dé ideale oplossing gekomen.”

Nathalie de Vries
Product verantwoordelijke

Voor meer leuke en interessante informatie, bekijk ook de website van De Pappels.

 

Meer dan
150
gram groente en fruit per hapje
Per verspakket
10
gezonde hapjes
Nog geen
€0,60
per hapje
Babyverspakket 1

Babyverspakket 1

Vanaf 6 maanden: Stamppotje linzen en frisse appel en Wortel en paprika met rode linzen
Babyverspakket 2

Babyverspakket 2

Vanaf 6 maanden: Pastinaak, peer en zoete aardappel en Puntpaprika, wortel en pastinaak
Babyverspakket 3

Babyverspakket 3

Vanaf 8 maanden: Pastinaak, peer en rode linzen en Linzenstamppotje met wortel
Babyverspakket 4

Babyverspakket 4

Vanaf 8 maanden: Babyrisotto met wortel en mango en Snelle curry met bloemkool en mango

Meer weten? Neem dan contact op

Harm-Jan Eikelenboom

Harm-Jan Eikelenboom

Manager Marketing en Communicatie
+31 (0)180 648 876
+31 (0)650 214 605
Marketing

Waardeketen

Groente en fruit zijn waardevol in elke schakel