Nieuws

The Greenery introduceert baby-verspakketten 'De Pappels'

5 februari 2020

Als het gaat om babymaaltijden, is versbereid de trend. Maar in de praktijk is dit voor veel toch al drukke ouders een uitdaging. Een baby vraagt nu eenmaal om verantwoordelijkheid. Onder het motto ‘Maak ’t lekker zelf’, introduceert The Greenery ‘Het verspakket voor jouw baby’.

The Greenery introduceert baby-verspakketten 'De Pappels'

Hiermee komt The Greenery tegemoet aan de wens van ouders om verse, gezonde, zelfgemaakte babyhapjes in no-time op tafel te hebben. Ieder pakket bevat verse ingrediënten voor 6 - 10 lekkere hapjes die speciaal voor baby’s vanaf 6 of 8 maanden ontwikkeld zijn. De baby-verspakketten zijn vanaf 24 februari a.s. verkrijgbaar bij JUMBO Supermarkten.

De Pappels - verspakketten voor jouw baby

Een gezonde start met verse groenten en fruit
Ouders willen hun baby steeds vaker gezonde, versbereide hapjes op basis van groenten en fruit geven. Voor een goede start, en om de baby vast te laten wennen aan de verschillende smaken die de natuur te bieden heeft. Maar eenvoudig is dit niet, want wat mag je je baby geven en in welke hoeveelheden? En hoe kun je babyhapjes veilig bereiden en bewaren? De baby-verspakketten van de Pappels bevatten verse ingrediënten zoals groenten, fruit en babyvriendelijke kruiden, en zijn voorzien van twee recepten voor een gezond babyhapje. Hier kun je naar wens vlees, vis of een plantaardige eiwitbron aan toevoegen. Op de verpakking zijn heldere instructies en tips te vinden voor het veilig bereiden en bewaren van de hapjes.

Volop variatie
Met de baby-verspakketten van de Pappels maak je als ouder in een handomdraai 10 superverse hapjes, bomvol groenten en fruit. Goed voor de gezondheid van je baby, want de dagelijks aanbevolen portie groenten en fruit is hiermee gemakkelijk haalbaar. Ook variatie en het proeven van nieuwe smaken is belangrijk voor baby’s. Want jong geleerd is oud gedaan: als je op jonge leeftijd veel groenten en fruit met verschillende smaken en texturen mag proeven, heb je op latere leeftijd meer kans een echte liefhebber te worden. Met de recepten en variatietips geven we ouders inspiratie om hun baby een lekker gevarieerd menu voor te zetten. Gezond én gemakkelijk, want een verspakket gaat zo uit het schap het winkelwagentje in en met één keer koken kun je weer dagen vooruit.

Veiligheid voorop
Omdat baby’s kwetsbaar zijn, staat extra voedselveiligheid voorop. Daarom zijn de recepten ontwikkeld in samenwerking met babyvoedingsexperts en voldoen ze aan de strenge wettelijke en voedingskundige normen voor babyvoeding. Zo hebben jonge ouders zekerheid dat ze zelf de best mogelijke voeding voor hun baby kunnen maken.

The Greenery heeft vier verschillende baby-verspakketten ontwikkeld. Ieder pakket bevat twee recepten voor optimale variatiemogelijkheden, zonder verspilling van de verse ingrediënten.

Vanaf 6 maanden:

Babyverspakket 1

  • 'Stamppotje linzen & frisse appel'
  • ‘'Wortel & paprika met rode linzen'

Babyverspakket 2

  • 'Pastinaak, peer & zoete aardappel'
  • ‘Puntpaprika, wortel en pastinaak'

Vanaf 8 maanden:

Babyverspakket 1

  • 'Babyrisotto met wortel en mango'
  • 'Snelle curry met bloemkool en mango’

Babyverspakket 2

  • 'Pastinaak, peer & rode linzen’
  • 'Linzenstamppotje met wortel'