Nieuws

Zien we je op de HortiContactbeurs?

4 maart 2024

Zien we je op de HortiContactbeurs?

Heb jij interesse in het telen van de Inspire-aardbei onder exclusief Inspire-platform van The Greenery? Of, wil jij je als vruchtgroenteteler aansluiten bij onze coöperatie van trotse telers van Hollands product? Ook kun je deze twee teelten combineren, zoals een van de telers van The Greenery die zowel aardbeien áls tomaten teelt.

We komen graag met je in gesprek op de Horticontactbeurs in Gorinchem. Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 maart vind je onze groene stand op het grootste platform voor tuinbouwprofessionals. The Greenery is één van de meer dan 300 exposanten.

Inspire-aardbei of vruchtgroenten telen?

De Inspire-aardbei is de nieuwe standaard in smaak en kwaliteit. Deze exclusieve aardbei heeft mooie, grote vruchten, en heeft zich inmiddels commercieel bewezen. En, de Inspire-aardbei is zelfs geschikt voor geautomatiseerde pluk.

Klaas de Jager (agronomist én Inspire-aardbeien-specialist, The Greenery): “Naast aardbeientelers zie ik ook veel mogelijkheden voor glasgroentetelers om volledig of deels over te stappen op de teelt van Inspire-aardbeien. Glasgroentetelers hebben de nodige ervaring en juiste mogelijkheden bij de klimaatbeheersing binnen een kas. Met de komst van het ras Inspire, de daarbij behorende teelttechniek en het arbeidsprofiel kunnen glasgroentetelers relatief eenvoudiger dan voorheen overstappen op aardbeienteelt.”

Komkommers, paprika’s, tomaten of andere vruchtgroenten telen via The Greenery? Vruchtgroentespecialist Leon Duijvesteijn van The Greenery kan je er alles over vertellen. Ben je benieuwd naar een lidmaatschap van onze coöperatie van trotse telers? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand en ontdek alle voordelen die The Greenery je als teler te bieden heeft.

Over de HortiContactbeurs

HortiContact is het grootste platform in Nederland voor tuinbouwprofessionals en biedt een unieke kans om kennis te delen, nieuwe technologieën te ontdekken en contact te leggen met andere professionals uit de sector. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en exposanten uit binnen- en buitenland.

Contact met The Greenery?

Wil je in contact komen met The Greenery?
De beurs is op de volgende momenten geopend:
- 5 maart 2024 10.00 – 18.00 uur
- 6 maart 2024 13.00 – 21.00 uur
- 7 maart 2024 10.00 – 18.00 uur

Meld je aan als bezoeker, via HortiContact 2024 (visitcloud.com)

Meer weten?
Heb je nu al vragen over het telen van de Inspire-aardbei? Neem dan contact op met Klaas de Jager, via telefoon: 06 53 84 24 02 of per e-mail: k.dejager@thegreenery.com.

Wil je je als vruchtgroenteteler aansluiten bij The Greenery? Dan kun je Leon Duijvesteijn benaderen via telefoon: 06 50 21 46 48 of per e-mail: l.duijvesteijn@thegreenery.com.

Wil je meer weten over de beurs? Ga naar http://www.horticontact.nl