Nieuws

Wij staan op nummer 1!

27 juni 2019

The Greenery staat op nummer 1 in de categorie Primaire Sector in de MT500. In deze lijst, die jaarlijks wordt uitgebracht door MT, staan 500 bedrijven met de beste reputatie in 2019. De lijst wordt samengesteld vanuit een onderzoek onder duizenden ondernemers, managers en bestuurders. In de totale lijst staat The Greenery op een eveneens niet onverdienstelijke plaats 36.

Wij staan op nummer 1!

Peer-to-peer-beoordeling
Wat bijzonder is aan de MT500 is de peer-to-peer-beoordeling. Dit betekent dat de deelnemers hun oordeel geven over bedrijven die in hun eigen branche actief zijn. Vanuit het idee dat je als beslisser beter kunt oordelen over een bedrijf uit dezelfde branche dan over een bedrijf waarvan activiteiten verder van je afstaan.

Missie
Onze CEO Steven Martina vertelt in een interview aan MT dat de wereld in hoog tempo verandert en The Greenery de uitdaging aangaat om minimaal met dezelfde snelheid mee te veranderen. “Dit doen we vanuit onze missie: het leveren van een significante bijdrage aan een gezonde samenleving door verse groenten en fruit op een duurzame manier bereikbaar en betaalbaar te maken voor consumenten. Iedere dag weer. Dat doen we niet alleen, maar in samenwerking met ruim vijfhonderd Nederlandse en buitenlandse telers.”

 

https://www.mt.nl/mt500/mt500-2019/mt500-best-in-primaire-sector/572988

https://www.mt.nl/bijlagen/business-stories/the-greenery/the-greenery-groente-en-fruit-bereikbaar-en-betaalbaar-maken-voor-iedereen/572913?fbclid=IwAR24kxjlu-em1-a9WBnMUvn1DSNEAA84sOeNib5r0oF9GsL_UtXTn7rRnpY