Nieuws

Webshop The Greenery opgeschaald in assortiment

5 mei 2023

Webshop The Greenery opgeschaald in assortiment

Het assortiment op de webshop van The Greenery is de afgelopen tijd opgeschaald. “Dit geldt met name voor de vruchtgroenten. Dat is een productgroep waar we de laatste tijd best wat uitdagingen zien qua levering vanwege de huidige omstandigheden in de markt.”

Maar, als klant van de webshop kun je daar online je order direct veiligstellen”, vertelt Jesper van Oostende (Verkoper, The Greenery Growers). “Later dit jaar verwachten we ook een toename voor de afzet van seizoensproducten via de webshop.”

Webshop neemt een vlucht

“We zien dat de webshop echt een vlucht neemt nu, zowel op het gebied van accounts en volumes als omzet”, deelt Pablo van Vierzen (Business/Digital Transformation Lead, The Greenery). “De functionaliteiten in de webshop optimaliseren we continu, en daar beginnen we nu de vruchten van te plukken. Zo is het volledige aankoopproces via de webshop nu geautomatiseerd. Dit levert efficiëntie op, zowel voor de klant als voor ons.”

24/7 beschikbaar

Jesper: “Als klant kun je 24/7 bestellen in de webshop, exact wanneer het jou uitkomt. En, we zien steeds vaker dat dit ook buiten kantooruren gebeurt. Zo sluiten we aan bij de nieuwe generatie die volledig meegaat met de vele mogelijkheden die digitalisering te bieden heeft. De levering vindt ook steeds vaker plaats direct vanaf het adres van de teler, wat de snelheid van leveren bespoedigt.”

Advies of hulp waar nodig

“Je weet dan precies op welk tijdstip, welk volume voor welke prijs beschikbaar is. Zo heb je geen tussenkomst van een verkoper meer nodig. Al staan we natuurlijk wél altijd paraat voor overleg, advies of bijvoorbeeld hulp bij het aanmaken van een account. Binnen kantooruren, dat dan weer wel.”

Meer weten?

Heb je vragen over de webshop? Neem contact op met Bijou van Gijzelen (Coördinator
E-Commerce), per telefoon: 06 30 56 80 28 of via e-mail: b.vangijzelen@thegreenery.com.

Ga naar de webshop https://shop.thegreenery.com/