Nieuws

Vijfjarige financierings-overeenkomst met ABN AMRO en Deutsche Bank

19 januari 2021

The Greenery heeft een overeenkomst voor financiering getekend met ABN AMRO en Deutsche Bank voor de komende vijf jaar. Belangrijk bij de keuze voor deze financiering zijn een aantal duurzaamheidtargets die alle partijen zijn overeengekomen. Voorbeelden hiervan zijn CO2 reductie, duurzame teelt en het gebruik van duurzame verpakkingen.

Vijfjarige financierings-overeenkomst met ABN AMRO en Deutsche Bank

De drie partners zijn erg blij met deze overeenkomst. Uiteraard zijn continuïteit en het kijken naar de lange termijn om succesvol te opereren in de waardeketen de basis van de overeenkomst. The Greenery is toekomstgericht en wil competitief blijven bij het creëren van waarde in de AGF sector. Met deze financieringsovereenkomst van 5 jaar, met een optie tot verlenging, is dit gewaarborgd.

Arthur Swijter, CFO The Greenery: “Samen met ABN AMRO en Deutsche Bank gaan wij een gezonde toekomst tegemoet. Onze visie op de AGF markt en op financieren passen uitstekend bij elkaar. Vanuit The Greenery leveren we producten en diensten door de hele keten heen. Elke dag zorgen we ervoor dat prachtige vers producten (internationaal) geleverd worden. Daarnaast past onze overeenkomst met ABN AMRO en Deutsche bank uitstekend bij onze ambities om verder te digitaliseren en te robotiseren. We blijven ook vernieuwen naar onze klanten en telers toe, waar duurzaamheid een integraal onderdeel van is.”