Nieuws

Verse Oogst inspireert tijdens Share A Perfect Day

3 juli 2017

Verse Oogst inspireert tijdens Share A Perfect Day

Tijdens Share A Perfect Day heeft Verse Oogst afgelopen weekend ruim 100.000 bezoekers laten zien hoe eenvoudig het is om meer groenten en fruit te eten. In samenwerking met Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër werden iedere dag workshops georganiseerd om de bezoekers te inspireren.

Drukte op de stand van Verse Oogst tijdens Share A Perfect Day Naast de workshops werden ook de producten van de telers gepromoot. De kersen en Arabella aardbeien vonden gretig aftrek en ook promotie van Junami appelen was erg populair.

Verse Oogst inspireert bezoekers Share A Perfect Day
Share a Perfect Day biedt The Greenery/Verse Oogst een platform om consumenten enthousiast te maken over groenten en fruit. Isabel van De Hippe Vegetariër informeerde de deelnemers van de workshop hoe je snel en gemakkelijk groenten kan verwerken, zodat het als basis van je gerecht kan dienen. Hierdoor eet je sneller de aanbevolen hoeveelheid van 250 gram groenten per dag. Isabel: "In drie dagen en met 18 workshops werden zeker 500 geïnspireerd om op een makkelijke en leuke manier verse groenten in hun maaltijd te verwerken. Missie geslaagd."

Promotie van Junami appels tijdens Share A Perfect Day
Junami en Arabella
Naast de workshops werden ook Junami appelen gepromoot. Bezoekers plukten bij de Junami Hero hun gezonde break. Door het overwegend zonnige weer kwamen veel dames langs om de frisse dorstlesser te proeven. Ook het nieuwe aardbeienras Arabella trok veel belangstelling. "Heerlijk zoet!" oordeelden veel bezoekers.

Promotie Arabella aardbeien tijdens Share A Perfect Day
Kijk voor meer informatie op www.verseoogst.nl/blog/share-a-perfect-day-2017 of op www.fb.com/verseoogst.