Nieuws

Verse Oogst geeft zomerfruit een podium. Check de headliners!

12 juli 2018

Verse Oogst geeft zomerfruit een podium. Check de headliners!

Het eerste online Zomerfruit Festival van start.

Een heel festivalseizoen lang inspireert Verse Oogst met recepten, blogs en 'snackable' video's over zomerfruit. De consument ontdekt zo dat zomerfruit niet alleen geschikt is als ontbijt, maar zelfs tot na het avondeten een welkome toevoeging is aan elk gerecht of drankje.

Festival Thema

The Greenery ontwikkelde een campagne en mini-platform geheel in festivalstijl om (jongere) consumenten te bereiken met verrassende recepten voor eetmomenten door de hele dag heen. De ‘line-up’ voor het festival bestaat uit aardbeien, kersen, blauwe bessen, rode bessen, bramen en frambozen. Deze producten staan centraal in recepten voor ontbijtpizza, hartige springrolls, freakshakes en meer. Daarnaast ontwikkelde ‘s werelds beste vrouwelijke bartender Tess Posthumus speciaal voor het festival 3 zomerfruit mocktails, welke zij ook via haar kanalen verspreid.

Backstage

Verse Oogst geeft ook een kijkje achter de schermen bij het festival: door middel van korte fact video’s over de producten en een langere backstage video bij de telers worden ook de helden achter het festival in het zonnetje gezet.

De programmering van het Zomerfruit Festival, compleet met een Spotify festivalplaylist, is te vinden op: www.verseoogst.nl/zomerfruit