Nieuws

Verkoop Sweet Sensation goed gestart

12 oktober 2022

Verkoop Sweet Sensation goed gestart

Deze week is de verkoop van Sweet Sensation-peren van start gegaan. Alle retailers die vorig jaar Sweet Sensation in het schap hebben opgenomen zijn ook dit jaar weer enthousiast.

Door de warme zomermaanden zijn de peren ook dit seizoen weer heerlijk zoet van smaak. Ook de maatvoering is dit jaar heel goed.

Uitstekende smaak en kwaliteit

De keurmeesters van The Greenery zorgen er voor dat de kwaliteit gedurende het seizoen goed bewaakt wordt. Zo kunnen consumenten altijd vertrouwen op een uitstekende smaak én kwaliteit. De peren van de allerbeste kwaliteit krijgen het label Sweet Sensation. De overige peren worden verkocht als Sweet Dored.

Groeiende vraag buitenland

Vanaf de marktintroductie wordt de peer het meest verkocht in Duitsland. Gelukkig winnen zowel de Sweet Sensation als de Sweet Dored nog steeds terrein in andere landen. Zo neemt de verkoop van Sweet Sensation toe in landen als Frankrijk en Italië en is de Sweet Dored in trek bij onder andere Oost-Europese consumenten.

“We zijn blij dat we dit seizoen meer kilo’s hebben dan vorig seizoen. Daarmee lukt het om ons klantenbestand verder te verbreden én tegelijkertijd te voldoen aan de groeiende vraag bij bestaande klanten”, vertelt Ton van Wiggen (verkoopleider Sweet Sensation, The Greenery).

Restyling: Taste the Moment

Dit jaar komt de Sweet Sensation in een nieuw jasje! Uit consumentenonderzoeken blijkt de peer namelijk meer een verwen-fruit te zijn dan een routinematige/on-the-go-fruit. Daarom verleggen we de focus meer op smaak & zorgen we voor een frisse uitstraling die past bij een jongere consument. Sweet Sensation is daarnaast een international merk waardoor de pay-off Engels is gemaakt: Taste The Moment!

De lekkerste peer voor elk moment van de dag. Onderweg, op het werk of thuis. Met of zonder schil, voor jezelf of met vrienden of met familie. Er is altijd wel een moment te vinden om van deze peer te genieten. De restyling is doorgevoerd in zowel de Sweet Sensation 4-pack als kartonnen doos (los gelegd).

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.sweet-sensation.eu/nl