Nieuws

Trots: derde keer nummer 1 in MT500

2 juli 2021

In 2021 is The Greenery voor de 3e keer op rij verkozen tot nummer 1 bedrijf met de beste reputatie in de Primaire sector. Klantgerichtheid, Productleiderschap, Kwaliteit van de uitvoering en Goed werkgeverschap; dat zijn de reputatie-aspecten die meegenomen worden in het reputatie-onderzoek van MT500.

Trots: derde keer nummer 1 in MT500

Steven Martina (CEO The Greenery): “Samen met onze telers, medewerkers en andere samenwerkingspartners voorzien we onze klanten iedere dag van groente en fruit. Dit doen we met veel passie. Daarbij vinden we de samenwerking met anderen erg belangrijk. Zowel met onze hardwerkende medewerkers als met anderen. Juist daarom maakt het me extra trots dat we door branchegenoten ook in dit jubileumjaar wéér verkozen zijn tot nummer 1. Bij deze complimenteer ik alle medewerkers en feliciteer ik ook de andere winnaars in de primaire sector!”

Over de MT 500
Ieder jaar geeft MT/Sprout de MT500 uit waarin zij de grootste bedrijven in Nederland met de beste reputatie in het zonnetje zetten. Erasmus Universiteit Rotterdam voert het onderzoek uit.
De respondenten geven een oordeel over bedrijven in hun eigen branche. Dit doen zij door het geven van een tot vijf sterren. De eindscore wordt bepaald op basis van het aantal respondenten en de beoordeling van de vier reputatie-aspecten.

Meer weten?
Lees meer over MT500 en de andere winnaars per sector