Nieuws

The Greenery Logistics tekent contract met Organto: dat mag gevierd worden!

23 augustus 2021

Met gepaste trots bevestigen we hierbij dat The Greenery Logistics het contract heeft getekend met Organto Foods, leverancier van biologische AGF- en bewerkte groenten- en fruitproducten.

The Greenery Logistics tekent contract met Organto: dat mag gevierd worden!

Onze dienstverlening omvat het leveren van verpakkingsoplossingen en de ontzorging van onze nieuwe klant op het gebied van diverse logistieke diensten zoals kwaliteitscontrole en (winkel)distributie. Met deze nieuwe samenwerking dragen we bij aan de wens van Organto om meer voet aan de grond te krijgen in diverse Europese afzetlanden. Vanaf week 34 starten we vanuit het RDC met de eerste serie leveringen.

“Deze nieuwe klant past perfect binnen onze ambitie om onze hoogwaardige logistieke diensten op een meer commerciële wijze aan te bieden”, licht The Greenery Logistics-directeur Edwin Poldervaart toe. “Een speciaal woord van dank gaat dan ook uit naar onze commercieel logistiek directeur Peter van der Schoot die hiermee een belangrijke eerste stap heeft weten te zetten in het waarmaken van onze ambities.”

Meer weten?
Meer informatie over de samenwerking met Organto lees je op AGF.nl.
Lees ook het (Engelstalige) persbericht van Organto.