Nieuws

The Greenery kijkt terug op geslaagde start seizoen Zespri SunGold

10 mei 2022

The Greenery kijkt terug op geslaagde start seizoen Zespri SunGold

De goudkleurige en heerlijk zoete Zespri SunGold kiwi is weer volop verkrijgbaar via The Greenery. Sinds vorige week zijn de eerste exemplaren verkocht.

“We merken dat er zeer veel vraag naar is, de kiwi’s gaan weer erg hard dit Nieuw-Zeelandse SunGold seizoen”, deelt Jasper Uijt de Haag enthousiast. ”Deze goede vraag komt niet uit de lucht vallen, aangezien de Nederlandse consument de laatste jaren meer SunGold is gaan eten”, vertelt Eline Voigt (key accountmanager Benelux, Zespri).

Succesvolle samenwerking Zespri en The Greenery

Eline Voigt: “We zijn blij met de jarenlange succesvolle samenwerking tussen Zespri en The Greenery. Het resultaat van deze nauwe samenwerking is terug te zien in het complete assortiment wat The Greenery aan haar verschillende klanten aanbiedt.”

Compleet assortiment

“Zowel Zespri Green als SunGold kiwi’s zijn beschikbaar in losse én verpakte variant. En, niet te vergeten in het assortiment zijn de (biologische) Organic kiwi’s: zowel beschikbaar in Green als SunGold kiwi. Beiden ook verpakt en los”, volgens Eline.

Verpakt in monomateriaal

“De kiwi’s verpakken we in monomateriaal: de kartonnen sleeves”, vertelt Jasper. “Hierdoor wordt hergebruik van de verpakking makkelijker. En besparen we in de toekomst ook nog eens 11.000 kilogram plastic per jaar.”

Groot formaat en goede smaak

“We kijken uit naar mooi nieuw Nieuw-Zeeland seizoen, waarbij we dit jaar kiwi’s verwachten van een iets groter formaat dan normaal”, vertelt Eline. “De zonnige zomer in Nieuw Zeeland zorgde voor een goede smaak, gecombineerd met een goede beschikbaarheid moet dit resulteren in een groot succes!” “En, over circa drie weken start ook de levering van Green kiwi”, vult Jasper aan.

 

Meer weten?

Wilt u Zespri SunGold bestellen? Neem contact op met een van de onderstaande contactpersonen:

Lees ook het nieuws: ‘Alle Zespri kiwi’s in een nieuwe verpakking’