Nieuws

The Greenery en TreeQuattro bundelen krachten voor uitbreiding van het areaal Sweet Sensation

9 december 2020

The Greenery en TreeQuattro bundelen krachten voor uitbreiding van het areaal Sweet Sensation

De Sweet Sensation peer wint elk jaar meer terrein in het Europese retailschap. Daarom wil The Greenery het areaal Sweet Sensation in de komende jaren stap voor stap met ongeveer 200 hectare uitbreiden. De expertise en het netwerk van TreeQuattro gaan daarbij van toegevoegde waarde zijn.  

De handtekeningen zijn gezet!
De samenwerking tussen The Greenery en TreeQuattro is officieel vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst die getekend is door Jan van Ingen (directeur bij TreeQuattro) en Rob van der Weele (productmanager bij The Greenery). De gemaakte afspraken staan voor minimaal drie jaar maar beide partijen hebben de intentie om ook na die drie jaar samen te blijven werken.

The Greenery en TreeQuattro bundelen krachten voor uitbreiding areaal Sweet Sensation

Rob van der Weele (op de foto rechts) en Jan van Ingen (op de foto links) bekrachtigen de samenwerking met een handtekening.

Rob van der Weele (Productmanager Sweet Sensation):
“Door deze samenwerking kunnen we telers die geïnteresseerd zijn in het aanplanten van Sweet Sensation bomen, snel en vakkundig voorzien van bomen en alle informatie die een fruitteler op het gebied van aanplant nodig heeft.”

Jan van Ingen (TreeQuattro)

“The Sweet Sensation peer heeft zich in de markt bewezen. Daarom zijn wij bereid ons netwerk, onze kennis en onze ervaring met het in de markt zetten van bomen van conceptrassen in te zetten voor de uitbreiding van het areaal. Zo zorgen we er samen voor dat het areaal Sweet Sensation in de komende jaren groeit”.

Telers die geïnteresseerd zijn in aanplant kunnen zich door The Greenery laten informeren over het marktpotentieel en de rendementsverwachtingen. TreeQuattro zal zorgen dat er voldoende bomen op het juiste moment beschikbaar zijn en staat garant voor de kwaliteit en tijdige levering van de bomen. Telers die vragen hebben over beschikbaarheid van bomen kunnen zich wenden tot TreeQuattro.

Meer informatie

Rob van der Weele

Rob van der Weele

Senior Product Manager Zachtfruit
+31 (0)622 482 293
The Greenery Growers