Nieuws

Mark-Jan Terwindt benoemd als directeur The Greenery Growers

27 augustus 2020

Per 1 oktober treedt Mark-Jan Terwindt toe tot het directieteam van The Greenery als directeur The Greenery Growers. Sinds juni dit jaar werkt The Greenery vanuit drie sterke bedrijfsonderdelen. Ieder onderdeel heeft een eigen focus: The Greenery Growers, The Greenery Logistics en The Greenery Retail. The Greenery Growers verzorgt het aanbod van de Nederlandse telers, The Greenery Logistics biedt logistieke oplossingen voor vers en The Greenery Retail bedient retail- en onlineklanten in Europa. Terwindt gaat het onderdeel The Greenery Growers leiden.

Mark-Jan Terwindt benoemd als directeur The Greenery Growers

Mark-Jan Terwindt (55 jaar) is sinds 2014 werkzaam bij Noviflora en vervult hier de rol van Manager Business Development. Met zijn internationale ervaring met sourcing & sales en zijn coöperatieve achtergrond vanuit zijn rol bij Royal FloraHolland ziet The Greenery in Mark-Jan de ideale kandidaat voor de rol van directeur The Greenery Growers.

CEO Steven Martina geeft aan verheugd te zijn met de komst van Mark-Jan. “Zijn brede ervaring binnen de groene sector, aangevuld met sourcing ervaring en de bekendheid met het werken in een coöperatie waar het behartigen van telersbelangen essentieel is, zorgt ervoor dat Mark-Jan een belangrijke bijdrage kan leveren binnen ons bedrijfsonderdeel The Greenery Growers. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”