Nieuws

Start importseizoen Sweet and Sunny aardbeien tijdens Aardbeiendag 2019

8 januari 2019

The Greenery start haar importseizoen voor Sweet and Sunny aardbeien tijdens de Aardbeiendag 2019 in Den Bosch. Voor het merk worden uitsluitend de beste rassen voor aardbeien geselecteerd die geteeld worden door de beste telers waardoor de consument altijd verzekerd is van heerlijk zoet en sappig zachtfruit.

Start importseizoen Sweet and Sunny aardbeien tijdens Aardbeiendag 2019

Rassenselectie Sweet and Sunny

Consumenten eisen kwaliteit
Consumenten willen steeds meer gezond genieten zonder dat ze er bij na hoeven te denken of het fruit wel lekker is. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen rode bessen en bramen heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van het lekkerste zachtfruit.

Rassenselectie Sweet and Sunny

Alleen de beste rassen
Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery altijd op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe variƫteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden rassen in teeltconcepten opgenomen en vermarkt. Alleen de best geselecteerde zachtfruit rassen komen in aanmerking voor het merk Sweet and Sunny. Deze rassen blinken uit in smaak en uitstraling waarbij de randvoorwaarden kwaliteit en houdbaarheid niet uit het oog zijn verloren.

Inpakken Sweet and Sunny

Herkenbare verpakking
De aardbeien van Sweet and Sunny zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Met de opvallende kleur roze is het concept onderscheidend in het schap. De aardbeien worden geleverd in o.a. diverse schalen (met deksel of hersluitbare topseal). Afwijkende verpakkingswensen zijn bespreekbaar.

Kom langs tijdens de Aardbeiendag
Het zachtfruitteam van The Greenery is woensdag 9 januari a.s. aanwezig tijdens de Aardbeiendag 2019 in Den Bosch. U bent van harte welkom in de stand van The Greenery om het lekkerste fruit te proeven en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Verkoop en informatie
Neem voor verkoop en informatie contact op met uw contactpersoon of de afdeling Zachtfruit van The Greenery. Tel 0180 - 656 6981, E-mail softfruit@thegreenery.com.