Nieuws

Patrick le Comte: “Collega’s ondersteunen en verbeteringen doorvoeren daar haal ik mijn energie uit”

20 februari 2024

Patrick le Comte: “Collega’s ondersteunen en verbeteringen doorvoeren daar haal ik mijn energie uit”

Van een heipalenfabrikant naar de dynamische AGF-wereld. Best een overstap, maar het bevalt Patrick le Comte (Assistent teammanager) al 12,5 jaar heel goed bij The Greenery: “Er was een vacature voor een afwisselende functie waarin ik voor de retail – met toen nog een heel ander assortiment - aan de slag kon.” 

“Destijds deed ik de orderverwerking voor een grote retailer, en tegelijk de aansturing van Kleinpak voor een aantal producten. En, het afroepen van handel bij diverse telers op basis van de bestellingen van alle retailers. Mijn werkdag startte om 6.00 uur en om 14.00 uur was ik klaar; dat combineerde goed met mijn jonge kinderen. Met de komst van nieuw ERP-systeem en gescheiden rollen ben ik me gaan focussen op de klantorders.”

Projecten & Prognoses

“Ik draai projecten, maak prognoses en test systemen. Ook ondersteun ik collega’s waar nodig. Voor SAP ben ik key-user en draai mee in projecten om wijzigingen te testen. Als er vragen zijn, sta ik paraat om ze te beantwoorden. Met behulp van prognose informatie probeer ik collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen.” 

Van-verandering-naar-verandering

“In de 12,5 jaar dat ik hier werk heb ik meerdere reorganisaties, transformaties en dus veranderingen meegemaakt. Maar, de belangrijkste basis is gelukkig hetzelfde gebleven: samen met gepassioneerde collega’s zorgen dat de klant goed bediend en ontzorgd wordt. Het meest trots ben ik op alle verschillende livegangen en updates binnen SAP.” 

Hectische periodes

“Tijdens systeemupdates en voornamelijk bij een livegang is er vaak een langere tijd een hectische periode met lange werkdagen. Maar juist uit deze dagen haal ik de meeste energie. Wanneer je met elkaar alles op alles zet om het elke dag iets beter te doen en de klant zo goed mogelijk te blijven bedienen zodat zij zo mijn mogelijk merken van een wijziging.” 

 Plezier in het werk  

“Het ondersteunen van collega’s met mijn ervaring, kennis en specialisatie geeft een goed gevoel. Bijvoorbeeld wanneer ik informatie uit verschillende bronnen ‘slim’ aan elkaar match waardoor we een hoop tijd besparen. Samenwerken met enthousiaste en gepassioneerde collega’s is erg fijn, ik hoop nog lang bij te dragen aan mooie uitdagingen.”