Nieuws

Overlijdensbericht Arno Koot

29 augustus 2022

Overlijdensbericht Arno Koot

Met grote verslagenheid laten we jullie weten dat zaterdag 27 augustus jl. onze zeer gewaardeerde collega Arno Koot bij een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Hij is 62 jaar geworden. Onze gedachten gaan uit naar zijn partner, kinderen, familie en vrienden.

Arno was ruim 42 jaar werkzaam bij The Greenery en was de laatste 20 jaar als Manager Verpakkingsmaterialen actief op het gebied van Fust & Verpakkingen.

Edwin Poldervaart: “Arno was een gedreven en sociale collega die met zijn visie op het gebied van verpakkingen voor The Greenery, haar telers, klanten, maar ook de gehele sector een belangrijke rol heeft gespeeld. Maar bovenal was hij een heel fijn mens. Zijn gemis zal groot zijn.”

Steven Martina: “We verliezen in Arno een zeer betrokken, loyale collega die altijd voor iedereen klaar stond met zowel persoonlijke interesse als technische kunde.”

Wij wensen iedereen, in het bijzonder zijn partner, kinderen, familie, vrienden en directe collega’s, veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.