Nieuws

Ontmoet The Greenery Growers op de Fruitteelt Vakbeurs

12 april 2022

Ontmoet The Greenery Growers op de Fruitteelt Vakbeurs

The Greenery Growers is woensdag 13 en donderdag 14 april 2022 aanwezig op de tweejaarlijkse Fruitteelt Vakbeurs te Houten. De Fruitteelt Vakbeurs is de enige meerdaagse vakbeurs voor de professionele fruittelers. Bijna alle toeleveranciers en dienstverleners voor de fruitteelt zijn hier vertegenwoordigd.

“De Fruitteelt Vakbeurs is de uitgelezen kans om relaties te onderhouden, nieuwe contacten en ideeën op te doen en potentiële telers of klanten te werven”, geeft Ton van Wiggen (Verkoopleider Fruit) aan. “Na twee jaar corona is het fijn om elkaar live te kunnen ontmoeten en ons verhaal te mogen brengen.”

Sweet Sensation

Tijdens de beurs promoten we onze appel- en perenrassen. “We komen graag met telers in contact die interesse hebben in de aanplant van Sweet Sensation”, aldus Rob van der Weele (productmanager Sweet Sensation). “De telers hebben de laatste jaren veel geleerd over optimalisatie van de teelt en we zien dan ook dat door de oplopende prijzen van de afgelopen jaren een groeiende groep telers een mooi rendement haalt. Telers die vragen hebben over de teelt van Sweet Sensation zijn welkom in onze stand.”

Inspire aardbeien

Ondanks dat de Vakbeurs met name gericht is op hardfruit, brengt The Greenery ook zachtfruit en met name haar Inspire aardbeien onder de aandacht. Dit ras kenmerkt zich door zijn mooie dieprode kleur, glans, en uniforme lange vorm. De smaak is heerlijk vol en zoet. "Inspire aardbeien worden inmiddels bij diverse retailklanten onder een premium label verkocht", aldus Rob van der Weele. "Bij de vele smaaktesten komt Inspire steeds als één van de lekkerste rassen naar voren. Ook zien we tijdens houdbaarheidsproeven dat Inspire een sterk ras is."

Het team fruit, bestaande uit Ton van Wiggen, Jaap Verheij, Niek Monden, Co van Wiggen, Marc Schoenmakers, Ko Oostdijk en Rob van der Weele, ontmoet u graag op de stand van The Greenery. U vindt ons bij standnummer 57.

De locatie van de beurs is Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten. Parkeren en toegang voor bezoekers is gratis. De Vakbeurs is op woensdag geopend van 13.00 t/m 22.00 uur en op donderdag van 13.00 t/m 21.00 uur.

Zien wij u in Houten?

The Greenery Growers
Ton van Wiggen
+31 (0)6 54 378 700
t.vanwiggen@thegreenery.com