Nieuws

Online informatieavond over de teelt en verkoopkansen van Sweet Sensation

15 maart 2021

Op maandagavond 22 maart organiseert The Greenery voor alle Nederlandse fruittelers die zich aan het oriënteren zijn op aanplant / heraanplant van een perceel een informatieavond over de teelt- en verkoop van het conceptras Rode Doyenne van Doorn, beter bekend onder de merknaam Sweet Sensation.

Online informatieavond over de teelt en verkoopkansen van Sweet Sensation

Waarom deze avond?
Eind maart sluit The Greenery het Nederlandse verkoopseizoen voor Sweet Sensation af. Het hardfruitteam van The Greenery kijkt dan samen met de telers terug op een héél goed verlopen seizoen waarin de prijzen niet beinvloed zijn door de prijzen op de rest van de perenmarkt. De uitbetaalprijs zal liggen op een vergelijkbaar niveau als vorig jaar.

Omdat de vraag naar de peer elk jaar groeit is The Greenery op zoek naar fruittelers die het ras aan willen aanplanten.

Daarom wordt op maandagavond 22 maart 2021 van 19.30 tot 21.00 uur een online informatieavond georganiseerd voor alle geïnteresseerde fruittelers.

Inhoud informatieavond
Tijdens de avond wordt u geinformeerd over de teelt en het rendement van Sweet Sensation, over de marketing en verkoopstrategie, over kwaliteitszaken én over de transparante wijze waarop The Greenery samenwerkt met de telers.

Sprekers zijn René Bal (Teeltadviseur bij Delphy), Co van Wiggen (keurmeester), Ton van Wiggen (verkoopleider) en Rob van der Weele (productmanager). De avond wordt geleid door fruitteler Lena Zevenbergen, die voorzitter is van de telerswerkgroep Sweet Sensation.

Aanmelden
Bent u fruitteler? Meld u zich dan aan via deze link.

Kunt u deze avond niet aanwezig zijn maar heeft u wel interesse in aanplant, ook dat kunt u kenbaar maken via deze link.

Vragen
Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Rob van der Weele, r.vanderweele@thegreenery.com.

Het Sweet Sensation team van The Greenery