Nieuws

Importseizoen Sweet and Sunny aardbeien van start

11 januari 2020

Aankomende week start The Greenery haar importseizoen met Sweet and Sunny aardbeien. Aankomend weekend worden de eerste aardbeien geleverd en zijn vanaf maandag verkrijgbaar.

Importseizoen Sweet and Sunny aardbeien van start

Afgelopen jaar zorgde de uitstekende kwaliteit van de Sweet and Sunny aardbeien uit Spanje met voor een goede afzet. Ook  dit jaar zijn de verwachtingen dat het weer een goed seizoen gaat worden. Aanstaande vrijdag komen de eerste Sweet and Sunny aardbeien binnen in Breda en de volumes zullen de komende week verder toenemen.

Alleen de beste rassen voor de beste kwaliteit

Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery altijd op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Hierbij wordt nauw samen gewerkt met het Amerikaanse Plant Sciences Inc. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe vari√ęteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden rassen in teeltconcepten opgenomen en vermarkt. Alleen de best geselecteerde zachtfruitrassen komen in aanmerking voor het merk Sweet and Sunny. Deze rassen blinken uit in smaak en uitstraling waarbij de randvoorwaarden kwaliteit en houdbaarheid niet uit het oog zijn verloren.

De consument waardeert smaak

Consumenten willen steeds meer gezond genieten zonder dat ze er bij na hoeven te denken of het fruit wel lekker is. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen rode bessen en bramen heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van het lekkerste zachtfruit. En uit de verkopen blijkt keer op keer dat consumenten deze zekerheid weten te waarderen.

Verkoop en informatie

Neem voor verkoop en informatie contact op met uw contactpersoon of de afdeling Zachtfruit van The Greenery. Tel 0180 - 656 981, E-mail softfruit@thegreenery.com.