Nieuws

Hollander Barendrecht en PLUS Retail verlengen samenwerking

23 juni 2016

Hollander Barendrecht en PLUS Retail verlengen samenwerking

De directies van Hollander Barendrecht en PLUS Retail hebben vandaag hun handtekening gezet onder een vernieuwd contract. Hierdoor zijn beide partijen tot 2025 aan elkaar verbonden.

Plus retail

Hollander Barendrecht en PLUS Retail werken al vanaf 2008 nauw samen. Hollander wordt als logistiek serviceprovider ingezet om verse en gekoelde producten naar ruim 260 PLUS supermarkten te distribueren. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren.

Samen investeren in de toekomst
Met de verlenging van het partnership met Hollander onderstreept PLUS Retail het belang van Vers/AGF.  De afgelopen jaren heeft PLUS Retail een structurele groei doorgemaakt. Dat vraagt ook bij Hollander Barendrecht continu optimalisatie van de operationele processen om de kwaliteit en beschikbaarheid van versproducten te borgen. Met de verlenging van het contract zetten beide organisaties gezamenlijk de volgende stap in maximale ketenbesturing om uiteindelijk de consument een zo vers mogelijk product te leveren.

Over Hollander Barendrecht
Hollander Barendrecht, een dochterbedrijf van The Greenery is als supply chain partner voor PLUS Retail verantwoordelijk voor de distributie van verse en gekoelde producten naar supermarkten in Nederland. Naast opslag en distributie levert Hollander toegevoegde waarde door verschillende verbeterprogramma's, ketenprojecten en supply chain activiteiten zoals forecasting & replenishment en backhauling. Deze dienstverlening sluit aan bij de retailstrategie van The Greenery.