Nieuws

The Greenery werft actief studenten logistiek tijdens speeddatesessie

1 juni 2017

The Greenery werft actief studenten logistiek tijdens speeddatesessie

The Greenery heeft op 22 mei in een recordtempo van 2,5 uur zo'n 27 studenten gesproken van de HBO opleiding Logistics Engineering van Hogeschool Rotterdam. Op deze ludieke wijze, wilde de organisatie kennis maken met logistieke toptalenten (qua persoonlijkheid, intelligentie en ambities). De speeddatesessie is opgezet door personeelsbemiddelingsbureau AXS Logistiek om studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven in de regio. Naast The Greenery deden er 7 andere bedrijven aan mee.

Enthousiast
De aanwezigheid van The Greenery werd door de studenten zeer op prijs gesteld. De studenten kregen naar aanleiding van de korte kennismaking een goed beeld van dynamische omgeving bij The Greenery. Zo zei een student: “Het bedrijf moet wel leuk zijn als jullie zo enthousiast zijn!”. De studenten typeerden de speeddate met The Greenery als degene met het meest open gesprek, daarbij viel de goodybag (gevuld met o.a. een receptenboekje en aspergeschiller) in de smaak. De Hbo'ers waardeerden het feit dat The Greenery met 3 personen aanwezig was, hieruit maakten ze op dat er veel waarde gehecht wordt aan het contact met studenten. Opvallend was de herkenbaarheid, veel studenten kenden namelijk de organisatie door vakantiewerk, stage of een kennis die er op dit moment werkt.

Kandidaten als gevolg
De speeddatesessies hebben geleid tot het maken van een vervolgafspraak met 6 kandidaten. Ben jij of ken jij een student die een toekomst bij The Greenery wel ziet zitten? Alle openstaande vacatures kun je hier vinden, of stuur je CV en motivatie naar Lisette Kwakkelstein via personeelszaken@thegreenery.com.