Nieuws

The Greenery opent vruchtgroenteseizoen

15 maart 2018

Op woensdag 14 maart 2018 opende The Greenery op feestelijke wijze de opening van haar vruchtgroenteseizoen.

The Greenery opent vruchtgroenteseizoen

Tijdens de aftrap presenteerde de vruchtgroentetelers van The Greenery hun producten aan klanten en relaties.

The Greenery organiseert elk jaar de aftrap van het Nederlandse vruchtgroenteseizoen. De opening vond dit jaar plaats op de locatie van Westlandpeppers in De Lier. Bij de aftrap van het seizoen werden de diverse vruchtgroenteproducten gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld gele courgettes, graffiti aubergines, Coeur de Boeuf tomaten, (snack)paprika’s en (snack)komkommers, een zeer groot assortiment tomatensoorten en diverse soorten pepers.

Onder het genot van de hapjes van chef-kok Mario en een drankje konden de diverse groente worden bekeken. De telers informeerden de bijna 150 belangstellenden over de specifieke eigenschappen, de teelt en de beschikbaarheid van hun product(en). Dit is belangrijk, volgens verkoper en tevens organisator Jesper van Oostende. Hij zegt hierover:

“De aftrap van het Nederlandse vruchtgroenteseizoen is meer dan alleen een kickoff. We willen graag onze klanten informeren over het brede aanbod vruchtgroente dat wij door onze telers jaarrond kunnen aanbieden. We krijgen elk jaar altijd veel positieve reacties, zo ook dit jaar.”

Ook vind er jaarlijks een prijsuitreiking plaats waarbij de aanwezigen een reischeque kunnen winnen t.w.v. € 500,- bij Reas Reizen. De gelukkige winnaar was dit jaar Jorick Steenks van het bedrijf Koornstra uit De Lier.

The Greenery kijkt terug op een zeer geslaagde, gezellige middag en kijkt uit naar een goed verkoopseizoen.