Nieuws

Lancering campagne Sweet Sensation – Best Fruit Friend

16 oktober 2018

Om de verkoop van Sweet Sensation te ondersteunen en de peer bij een breed publiek onder de aandacht te brengen heeft The Greenery voor de Nederlandse markt een grootschalige crossmediale campagne ontwikkeld.

Lancering campagne Sweet Sensation – Best Fruit Friend

Met de campagne wordt ingespeeld op de meeneem potentie van de peer als Best Fruit Friend. De campagne gaat deze week van start en zal zowel via billboardreclame op RTL 4, 5 en 8 maar ook sterk online aanwezig zijn.

commercial sweet sensation

De campagne speelt in op de trend dat de doelgroep, vrouwen tussen 20 en 35 jaar, graag een gezond tussendoortje willen meenemen; on-the-go, voor na het sporten, tijdens het werk etc. Een peer was tot voorheen een vrucht die je met name in gerechten en op de fruitschaal tegen kwam. Met de campagne laten we met verschillende momenten zien dat Sweet Sensation de ideale peer is om me te nemen. Als je BFF – jouw Best Fruit Friend!

Over Sweet Sensation
De Sweet Sensation peer werd in 1992 ontdekt door wijlen perenteler Simon Broertjes in zijn Boomgaard te Wijdenes. De peren worden met name in Nederland, België en Frankrijk geteeld. Daarnaast wordt de peer ook geteeld in Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Sweet Sensation peren zijn verkrijgbaar van oktober t/m begin juni en worden in Nederland door The Greenery verkocht.

De peer is friszoet van smaak, hoeft niet geschild te worden en drupt nauwelijks. De ideale peer dus, waar je vanaf het moment dat je ‘m proeft wilt blijven eten. De pay-off ‘Love at first bite’ geeft hier uitdrukking aan.

Kijk voor meer informatie op www.bestfruitfriend.nl.