Nieuws

The Greenery introduceert zachtfruitmerk Sweet and Sunny

6 februari 2018

Tijdens de Fruit Logistica introduceert The Greenery haar nieuwe zachtfruitmerk Sweet and Sunny.

The Greenery introduceert zachtfruitmerk Sweet and Sunny

Voor het merk worden uitsluitend de beste rassen voor aardbeien, blauwe en rode bessen, frambozen en bramen geselecteerd waardoor de consument altijd verzekerd is van heerlijk zoet en sappig zachtfruit.

Consumenten zijn op zoek naar kwaliteit

Consumenten willen steeds meer gezond genieten. Specifiek zachtfruit is de ideale manier om gezond te snoepen. Lekker fruit uit het vuistje of in de yoghurt of smoothie, maar ook steeds vaker als smaakmaker in hartige gerechten. Zonder dat ze er bij na hoeven te denken of het fruit wel lekker is. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen rode bessen en bramen heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van het lekkerste zachtfruit.

 Alleen de beste rassen

Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery altijd op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe variëteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden rassen in teeltconcepten opgenomen en vermarkt. Alleen de best geselecteerde zachtfruit rassen komen in aanmerking voor het merk Sweet and Sunny. Deze rassen blinken uit in smaak en uitstraling. Waarbij de randvoorwaarden kwaliteit en houdbaarheid niet uit het oog zijn verloren.

Herkenbare verpakking

Het zachtfruit van Sweet and Sunny is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Met de opvallende kleur roze is het concept onderscheidend in het schap. Aardbeien worden geleverd in o.a. diverse schalen (met deksel of hersluitbare topseal). Frambozen, blauwe bessen, rode bessen en bramen worden geleverd in hersluitbare topseal. Afwijkende verpakkingswensen zijn bespreekbaar.

Maak een zonnige foto tijdens de Fruit Logistica

Bezoek onze stand tijdens de Fruit Logistica in Berlijn en maak een zonnige foto bij onze fotodames. U vindt ons in Hal 1.2 – stand B-19.

 

500 gram schaal

500 gram schaal

400 gram schaal + deksel

400 gram schaal + deksel

Voor meer informatie en verkoop

Sjraar Hulsman

Sjraar Hulsman

Directeur Sales Europa
+31 (0)180 656 979
+31 (0)650 214 835
The Greenery Retail