Nieuws

The Greenery introduceert VersChat voor Verse Oogst

4 september 2017

Verse Oogst introduceert VersChat op Facebook Messenger, waarmee consumenten door te chatten met een bijdehante bot gezonde en lekkere groente- en fruitinspiratie ontvangen. Zonder een letter te typen krijgen ze al met 1 emoji een passend recept voorgeschoteld. Met de VersChat van Verse Oogst zoek je niet meer, maar heb je een lekker recept zo gevonden!

The Greenery introduceert VersChat voor Verse Oogst

Versinspiratie

VersChat is onderdeel van nieuwe initiatieven die The Greenery dit jaar met Verse Oogst onderneemt om versinspiratie op allerlei manieren naar de consument te brengen. Door de data van het gebruik van de chatbot te analyseren krijgt The Greenery meer inzicht in de eetvoorkeuren van de Nederlandse consument. Het filmpje over VersChat bekijk je hier.

Nieuwsgierig? Probeer VersChat hier zelf of stuur een Facebook Message naar Verse Oogst. Zorg ervoor dat je de nieuwste iOS of Android versie hebt geïnstalleerd voor optimaal gebruik van VersChat.

Over Verse Oogst

Verse Oogst is het inspiratieplatform over groente en fruit van The Greenery waarmee inmiddels maandelijks 600.000 consumenten worden bereikt.

Hoe je week er ook uit ziet, met Verse Oogst is het een makkie om de hele week lekker en gezond te eten. Op Verse Oogst vind je iedere week nieuwe recepten en de beste tips om groente en fruit te bereiden, snijden en bewaren. Onze telers weten namelijk als geen ander hoe lekker vers is! Volg Verse Oogst voor je dagelijkse portie groente- en fruitinspiratie.