Nieuws

The Greenery introduceert nieuwe smaakframboos Nobility

6 september 2019

The Greenery plukt de vruchten van de samenwerking met Plant Sciences Inc. In samenwerking met de Amerikaanse veredelaar introduceert The Greenery het nieuwe frambozenras Nobility. De vrucht is smaakvoller, iets grover en steviger en sluit hierdoor goed aan op de wensen van de consument.

The Greenery introduceert nieuwe smaakframboos Nobility

Exclusieve smaakrassen
The Greenery tekende begin dit jaar een samenwerking met Plant Sciences Inc. Samen met het in Californiƫ gevestigde bedrijf heeft The Greenery exclusief toegang tot nieuwe, smaakvolle rassen om zich zo te onderscheiden van de massaproductie van de gebruikelijke rassen. Naast smaak en houdbaarheid richt de selectie van de rassen zich ook plukgemak en aanvoerpatroon om zo een goed rendement voor telers op te leveren.

The Greenery introduceert nieuw frambozenras Nobility

Zorgvuldig geselecteerd voor Sweet and Sunny
Het Nobility ras is de afgelopen jaren uitgebreid getest en vanaf nu commercieel beschikbaar. De frambozen worden bij vier telers van The Greenery geteeld en beschikbaar van september t/m oktober. Door de uitstekende smaakeigenschappen is het product geselecteerd voor Sweet and Sunny, het premium zachtfruitlabel voor zachtfruit van The Greenery.

Verkoop en informatie
Voor verkoop en meer informatie over de verpakkingsmogelijkheden kunt u terecht bij Leon Vissers, telefoon 0180 656 977 of l.vissers@thegreenery.com of Marcel van Lith, 0180 656 974 of m.vanlith@thegreenery.com.