Nieuws

The Greenery inspireert consumenten met #snacksperge

7 mei 2019

Het is aspergetijd en consumenten van veelal bovengemiddelde leeftijd trekken watertandend hun receptenboek weer uit de kast om de traditionele gerechten te bereiden. Maar de jonge consumenten in de Randstad laten de asperge links liggen. Tijd voor verandering! Via het platform Verse Oogst (www.verseoogst.nl) promoot The Greenery in de maand mei asperges via het thema #snacksperge.

The Greenery inspireert consumenten met #snacksperge

“Het traditionele recept van asperges met ham, kaas en botersaus is heerlijk, maar het seizoen is te lang om het hierbij te houden, toch?” vindt Harm-Jan Eikelenboom, marketing manager bij The Greenery. “Ook zijn ze tè lekker voor alleen bij het avondeten! Daarom laten via #snacksperge zien dat er zoveel meer mogelijk is om asperges te bereiden. We gooien asperges in the mix: verwerken ze in een viskoekje, leggen ze op een pizza, maken er een vega-sateetje van, stoppen ze in een Mexicaanse hotdog. Of wat dacht je van bereiding in een airfryer?”

Snacksperge.TV
Om het extra makkelijk te maken leren chefs Job & Perry al freestylend in de keuken de kunst van snacksperges maken. Vanaf de basis - het schillen van asperges – tot het maken van aspergekroketten of een aspergebao met bakeljouw, alles wordt op geheel eigen wijze uitgelegd.

#snacksperge foodtruck van Verse Oogst

#snacksperge Foodtruck
Om #snacksperge onder de aandacht te brengen rijdt de hele maand mei de speciale #snacksperge foodtruck langs de verschillende steden binnen de Randstad. Op verschillende plekken laten we verschillende aspergesnacks proeven en vertellen we geïnteresseerden alles wat ze willen weten over dit mooie product.

https://www.thegreenery.com/nieuws/greenery-inspireert-consumenten-met-snacksperge

Ook trek? Kijk op www.verseoogst.nl/snacksperge voor alle snackspergerecepten. Check de locaties van de #snackspergefoodtruck op fb.com/verseoogst of instagram.com/verseoogst.