Nieuws

The Greenery genomineerd voor Industributie Trofee

22 december 2016

The Greenery genomineerd voor Industributie Trofee

The Greenery is genomineerd voor de Industributie Trofee 2017 in de categorie ‘AGF en Brood’.

De Industributie Trofee is een prestigieuze prijs in de branche.
The Greenery is dan ook bijzonder trots op de nominatie en ziet het als een bevestiging voor haar inspanningen in de keten van verse groente en fruit in de afgelopen jaren.

The Greenery richt zich op een optimale bediening van retailklanten in binnen- en buitenland. Dankzij de volledige implementatie van SAP is onze supply chain optimaal ingericht. The Greenery kan op basis van de data die beschikbaar zijn in SAP nog nauwkeuriger sturen op leverbetrouwbaarheid en efficiency. Daarnaast werkt The Greenery nauw samen met haar retailpartners op het gebied van assortiment, presentatie, concepten, product markt combinaties en duurzaamheidsdoelstellingen met als doel het fairshare voor AGF-afdeling te verhogen.

Criteria
In het onderzoek, dat door EFMI Business School op initiatief van Foodmagazine en met medewerking van IRI Nederland wordt uitgevoerd, beoordelen handel en industrie elkaar op een aantal criteria, die voor een goede relatie tussen beide partijen van belang zijn. Een goede relatie tussen levensmiddelenfabrikanten en supermarkten is immers onmisbaar om een goede omzet te realiseren.

De fabrikanten en retailers zijn in een onderzoek van het Erasmus Food Management Instituut door branchegenoten beoordeeld op diverse criteria. Zo worden enerzijds de retailorganisaties beoordeeld op de kwaliteit van het inkoopmanagement, het category management en het formulemanagement, terwijl anderzijds het accountmanagement, de trade marketing en het supply chain management van leveranciers worden geëvalueerd. De retailorganisatie en leverancier die ‘overall’ het best worden beoordeeld winnen de Industributie Trofee.

Op 10 januari 2017 worden de winnaars van de Industributie Trofee bekend gemaakt.