Nieuws

The Greenery benoemt Pascal Piepers als Directeur Retail

21 april 2016

The Greenery benoemt Pascal Piepers als Directeur Retail

The Greenery heeft Pascal Piepers benoemd als Directeur Retail. Hij start per 1 juni 2016 en gaat invulling geven aan de commerciƫle strategie in de kernmarkten Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De directeur Retail is verantwoordelijk voor het verder realiseren van omzetgroei in de traditionele retailkanalen en voor de strategie van de overige kanalen zoals out-of-home en e-commerce.

CEO Steven Martina: "Onze strategie is gericht op optimale, duurzame ketensamenwerkingen met retailklanten in onze kernmarkten Nederland, Duitsland en het Verenigde Koninkrijk. Daarnaast voegen we met innovatie en marketing voortdurend waarde toe aan de producten voor onze retailklanten. We hebben de volle overtuiging dat de brede werkervaring van Pascal Piepers bij gaat dragen de gewenste groei in volume en resultaat te behalen".

Pascal Piepers heeft ruime ervaring opgedaan in de logistieke sector en in de retailsector. Zo heeft hij diverse managementfuncties vervuld bij Schuitema B.V. Sinds 2013 is Pascal Piepers werkzaam als directeur van Hollander Barendrecht, een dochteronderneming van The Greenery.