Nieuws

The Greenery benoemt Arthur Swijter als CFO

4 april 2019

De Raad van Commissarissen van The Greenery B.V. heeft de heer Arthur Swijter benoemd als CFO van The Greenery. Per half mei a.s. zal Arthur de huidige CFO Philip Limvers opvolgen die in november 2018 heeft aangekondigd te vertrekken na afloop van zijn contract. Samen met Steven Martina (CEO) vormt Arthur Swijter de hoofddirectie van The Greenery. Hij is voor 4 jaar benoemd.

The Greenery benoemt Arthur Swijter als CFO

Arthur Swijter (53 jaar) heeft tot zeer recent de rol vervuld van CFO en Board member bij Stern Groep N.V. Arthur is zijn loopbaan begonnen bij Philips waar hij diverse nationale en internationale rollen heeft vervuld, waaronder de rol van Global Controller voor Supply Chain. In de periode van 2011 tot 2016 was hij werkzaam bij Walgreens Boots Alliance in de rol van Finance Director en Board Member in Nederland.

The Greenery benoemt Arthur Swijter als CFO

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Bas Feijtel geeft aan verheugd te zijn met de komst van Arthur Swijter. “Zijn brede ervaring binnen Finance, zijn ervaring met Supply Chain en de bekendheid met en ervaring binnen retail geven alle vertrouwen dat Arthur een hele belangrijke rol kan spelen en bijdrage kan leveren aan onze ambities. Ik kijk dan ook vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking” aldus Feijtel.