Nieuws

Directeur Hoogsteder Frans Scholts met pensioen

1 augustus 2022

Na een dienstverband van meer dan 40 jaar gaat Hoogsteder Directeur Frans Scholts per 1 augustus 2022 met een welverdiend pensioen.

Directeur Hoogsteder Frans Scholts met pensioen

In 1981 startte Frans, op de vraag van Theo, zijn broer, bij Hoogsteder om de afzet op de Franse markt op te bouwen. In 1997 werd hij directeur bij Hoogsteder en bouwde de organisatie succesvol uit met handels- en retailactiviteiten in Frankrijk, Zwitserland, Italië en overzeese gebieden. "Dit krijg je alleen voor elkaar met scherpte, teamwork, creativiteit én doorzettingsvermogen. Hierbij kan ik niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben dat ik dit al zó lang heb kunnen doen samen met fantastische collega’s. Ik ben supertrots op hen" aldus Frans.

The Greenery bedankt Frans voor zijn inzet voor Hoogsteder, haar leveranciers en haar klanten en zijn medewerkers.

De activiteiten van de Hoogsteder Groep zullen als onderdeel van The Greenery International onverminderd worden voortgezet. The Greenery International is hierdoor een handelsorganisatie primair actief met importproduct op de Noordwest Europese markt en met Nederlands product op Zuid-Europese markten met een focus op Frankrijk, Zwitserland en Italië.