Nieuws

David Markowski directeur The Greenery Growers

12 juni 2023

David Markowski directeur The Greenery Growers

The Greenery heeft David Markowski (36) per 8 juni 2023 aangesteld als nieuwe Directeur van The Greenery Growers. David is al drie jaar directielid van The Greenery. Als Directeur Strategie is hij een van de drijvende krachten achter de transformatie van The Greenery. Daarbij staat hij aan de basis van de ontwikkelde lange termijnstrategie Focus 2025.

David bekleedde voor zijn aanstelling als Directeur Strategie bij The Greenery al diverse leidinggevende posities. Van operationele aansturing van een grootschalige customer care organisatie, leidinggeven aan een snelgroeiend marketing bedrijf, begeleiden van een beursgangproces en verschillende bedrijfsovernametrajecten tot aan het aansturen van een internationale transformatie en expansie van een telecomprovider. Hierbij heeft David laten zien dat hij in staat is een organisatie versneld te laten transformeren en aanpassen aan de veranderende omstandigheden door te werken vanuit een duidelijke visie, hands-on en koersvast leiderschap.

Samenwerken aan groei met gedreven telers en ervaren collega’s

“Ik kijk enorm uit naar deze fantastische functie. Met onze enorm gedreven groep aan ondernemende telers en zeer ervaren collega’s hebben we een unieke positie in de AGF-keten", vertelt David over zijn nieuwe rol. “Het ondernemende karakter van The Greenery Growers spreekt me zeer aan. Om de snelle ontwikkelingen in de AGF-keten het hoofd te kunnen bieden is werken vanuit een duidelijke visie en plan als ook een strakke organisatie cruciaal. Daar zet ik me graag voor in. Samen met onze telers, en collega's invulling geven aan de strategie Focus 2025 geeft mij veel energie. Maximale waardecreatie voor onze leden staat hierbij continu centraal.”

Mouwen opstropen

“David heeft de afgelopen drie jaar bewezen dat hij meer dan klaar is voor het succesvol invullen van de rol van Directeur The Greenery Growers, een kernonderdeel van ons bedrijf", vertelt Steven Martina (CEO, The Greenery) over de aanstelling van David. Hij kent de organisatie goed door zijn leidende rol binnen de transformatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de rol van The Greenery als dé partner voor groente en fruit verder in de markt kan verstevigen voor onze leden. Ik heb hem leren kennen als iemand die vanuit een duidelijke visie de mouwen opstroopt en zorgt dat zaken worden gerealiseerd. Ik kijk enorm uit naar zijn nauwe samenwerking met onze telers.”