Nieuws

Retail Directeur Pascal Piepers vertrekt bij The Greenery

12 februari 2021

Retail Directeur Pascal Piepers vertrekt bij The Greenery

Na 8 jaar werkzaam geweest te zijn bij The Greenery B.V. heeft Pascal Piepers, Directeur The Greenery Retail, aangegeven de functie van CEO bij Ridder Group geaccepteerd te hebben. Pascal zal per 1 april aanstaande The Greenery verlaten.

Pascal begon zijn loopbaan bij The Greenery in 2013 als Algemeen Directeur bij het dochterbedrijf Hollander Barendrecht B.V. en vervolgde zijn loopbaan bij The Greenery in 2016 als Retail Directeur. In deze functie speelde hij een belangrijk rol binnen de strategische koers en het transformatieproces van The Greenery.

Het vertrek van Pascal wordt opgevangen binnen het huidige MT van The Greenery Retail. Willem-Jan Boelema neemt ad interim de werkzaamheden van Pascal over als Managing Director van The Greenery Retail. Sjraar Hulsman neemt de verantwoordelijkheden voor de Benelux Sales activiteiten over van Willem-Jan en wordt daarmee verantwoordelijk voor alle Retail Sales activiteiten in Benelux en Europa.

Ik heb vertrouwen in het MT van The Greenery Retail voor de verdere, succesvolle implementatie van de transformatie. Hierdoor blijft The Greenery ongewijzigd invulling geven aan de strategie Growing Together 2022.

Ik bedank Pascal voor zijn inzet en wens hem veel succes bij Ridder Group.

Steven Martina
CEO The Greenery