Nieuws

B&W Barendrecht op bezoek bij The Greenery

24 maart 2017

B&W Barendrecht op bezoek bij The Greenery

Om meer gevoel te krijgen bij het bedrijfsleven in de omgeving, zijn de burgemeester en wethouders van gemeente Barendrecht op dinsdag 14 maart op bezoek geweest bij The Greenery. Het middagvullende programma bood een kijkje voor én achter de schermen.

Reden voor het bedrijfsbezoek is de gevestigde status van The Greenery in de regio, aldus burgemeester Jan van Belzen. “De grote werkgelegenheid en het feit dat The Greenery een begrip is in Barendrecht maakt dat we graag langskomen. Daarbij zijn we benieuwd hoe het nu gaat.”

CFO Philip Limvers en burgemeester Jan van Balen

Het bezoek begon op het hoofdkantoor, waar CEO Steven Martina en CFO Philip Limvers een openhartig gesprek voerden met het B&W. Zaken welke onder andere aan de orde kwamen was de huidige financiële situatie van The Greenery en het logistieke probleem op het bedrijventerrein.

rondleiding DC Barendrecht

Na het hoofdkantoor is een uitgebreide rondleiding door het distributiecentrum het volgende punt op de agenda. Geheel in stijl, met muts en jas aan, wordt de groep rondgereden in de loods. Tijdens de tour wordt het college op de hoogte gebracht van alle werkzaamheden die er binnen The Greenery worden uitgevoerd. Dit allemaal met de enthousiaste toelichting van procesmanager Eric de Ruiter. Als eindpunt Hollander, waar de rondleiding wordt vervolgt. Aan het einde van de middag was de groep moe, maar enthousiast.”Barendrechters hebben geen idee hoe complex The Greenery is.  Erg interessant om gezien te hebben!”, aldus wethouder Lennart van der Linden. Als afsluiter kregen de burgemeester en wethouders allemaal een groentepakket mee, vol met producten van The Greenery.