Innovaties

Verpakkings-innovatie van eigen hand

Verpakkings-innovatie van eigen hand

Het is een grote ergernis bij consumenten: losschietende deksels bij de aardbeien- en zachtfruitverpakkingen. Gevolg: geplet fruit verspreidt door heel de boodschappentas. The Greenery zag dit probleem en heeft de hersluitbare Topseal ontwikkeld. Dit innovatieve verpakkingsconcept zorgt ervoor dat een verhoogd gebruikersgemak op diverse onderdelen gerealiseerd wordt.

De Topseal heeft een luxere uitstraling en geeft een verhoogd gebruikersgemak. Daarbij is het product beter beschermt, waardoor het langer aantrekkelijk blijft en de voedselveiligheid wordt gewaarborgd. Door zijn vernieuwende design beter te stapelen, waardoor het vervoer vele malen makkelijker wordt. De topseal is beter voor het milieu dan zijn vroegere editie door het gebruik van minder plastic.

De Topseal zorgt ervoor dat het product mooier én verser de winkel (en uiteindelijk de consument) bereikt.

De hersluitbare Topseal is een ideale verpakking voor aardbeien en zachtfruit. Door een innovatieve stanstechniek is het nu ook mogelijk om in iedere Topseal een veelvuldig hersluitbare uitsparing aan te brengen. De perforatie in de seal en in de schaal zorgen voor een optimale luchttoevoer. En dit is beter voor het product en de consument! In het nieuwe distributiecentrum in Breda wordt door middel van de modernste verpakkingslijnen het zachtfruit efficiënt verpakt en gedistribueerd. Het distributiecentrum voldoet aan de hoogste eisen op gebied van voedselveiligheid. Hierdoor komt het product én zijn hersluitbare Topseal in topconditie in de winkel te liggen.

Optimale hygiëne en gebruikersgemak voor de consument

Voor de consument is de hersluitbare Topseal ideaal. Zo kan nu voor het eerst zachtfruit hygiënisch en makkelijk bewaard worden in de koelkast. De Topseal is tevens perfect voor ‘on the go’ consumptie.

Meer weten?

Harm-Jan Eikelenboom

Harm-Jan Eikelenboom

Manager Marketing en Communicatie
+31 (0)180 648 876
+31 (0)650 214 605
Marketing

Waardeketen

Groente en fruit zijn waardevol in elke schakel