Innovaties

Inspiring Berries

Inspire-aardbei

De Inspire aardbei staat bekend om zijn constante heerlijke zoete smaak, lange houdbaarheid en hoge presentatiewaarde in het schap dankzij de prachtige kleur en gloed. Met een grote groene kroon die de versheid benadrukt, biedt deze variëteit uniforme en grotere vruchten die stevigheid combineren met een verhoogde houdbaarheid. Verpakt met zorg in zowel open als gesloten punnets, bieden we een sappige ervaring die toch gemakkelijk te snijden is.

De Inspire aardbei is beschikbaar van februari tot juni en van september tot december.

Lees hier alles over de Inspire-aardbei.

Lagorai-framboos

De Lagorai-framboos biedt een zoete en volle smaakervaring. Met zijn prachtige middenrode/rosé kleur en glans springt deze variëteit direct in het oog in het winkelschap. De mooie uniforme grotere vruchten zijn perfect voor open verpakkingen, waarbij het aroma goed tot zijn recht komt. Bovendien staat deze premium variëteit bekend om zijn uitstekende houdbaarheid, waardoor consumenten langer kunnen genieten van de kwaliteit.

De Lagorai-framboos is beschikbaar van mei tot en met oktober.

Lees hier alles over de Lagorai-framboos.

VON-braam

De VON braam, opvolger van de traditionele Loch Ness braam, biedt een bewezen zoetere smaak dan zijn ietwat zure voorganger. Met grote vruchten die zich uitstekend presenteren in het gewas, resulteert dit in een plukefficiëntie van 30%. Bovendien biedt deze variëteit verbeterde houdbaarheid. Ontdek deze premium braam in de Sweet & Sunny verpakkingslijn.

De VON-braam is beschikbaar van juni tot en met oktober.

Lees hier alles over de VON-braam.

 

Waardeketen

Groente en fruit zijn waardevol in elke schakel