Onze marketingspecialisten volgen alle trends in de markt op de voet. Zo weten we concepten en proposities te ontwikkelen die altijd perfect aansluiten op de huidige en vooral toekomstige wensen en behoeften van consumenten. Of, nog beter, we weten deze behoeften zelfs te creëren! Zo zorgen we dat groente en fruit zichtbaarder en aantrekkelijker gepresenteerd kan worden op de winkelvloer, wat de AGF-prestaties van onze klanten helpt te verbeteren.

Elk concept een perfecte match

The Greenery voert veel doelgroeponderzoeken uit, net als analyses van marktontwikkelingen en marktcijfers. Zo adviseren we onze klanten over de ideale productenmix, mogelijk schappenplan en verzorgen we in-store promotiemateriaal zoals displays en verpakkingen. Met de onderzoeksresultaten zijn we vooral in staat om unieke assortimentslijnen te ontwikkelen die perfect passen bij wensen van elke unieke doelgroep. Van exclusief ontwikkelde merken tot duo-brandings.

Online platform ‘VerseOogst.nl’

Speciaal voor consumenten hebben wij het online platform Verse Oogst in het leven geroepen. Hier geven we consumenten extra achtergrondinformatie over de herkomst van al onze groente en fruit, stellen we ze in direct contact met onze telers en geven we inspiratie via recepten, bereidings- en bewaartips. Het vormt een extra bewijsvoering van de versheid en echtheid van onze producten, verlaagt de drempel deze dagelijks te gebruiken en het geeft tegelijkertijd een beter inzicht in onze doelgroepen.

Trade marketing -> heldere analyses & gerichte adviezen
Innovatie -> Concepten die aansluiten op de wensen van de markt
Promotie -> Stimuleren van consumptie groente & fruit

Meer weten?

Harm-Jan Eikelenboom

Harm-Jan Eikelenboom

Manager Marketing en Communicatie
+31 (0)180 648 876
+31 (0)650 214 605
Marketing