The Greenery heeft een duidelijke missie: wij willen dat iedereen elke dag kan genieten van verse, veilige en gezonde groente, fruit en paddenstoelen. Uiteindelijk is dit de grootste waarde die wij als organisatie kunnen bieden. Om dit goed te kunnen doen moeten we natuurlijk weten wat consumenten wensen, om het ze uiteindelijk ook te kunnen leveren. Dit doen we door eigen onderzoek te doen, informatie in te winnen vanuit retailers en op basis hiervan nieuwe concepten en innovaties te ontwikkelen.

Voor elk wat wils

De ene consument is de andere niet, daarom houden we niet alleen ons assortiment zo breed mogelijk, maar ontwikkelen we ook nieuwe producten en concepten over de gehele breedte. Van speciale biologische teelt tot producten speciaal ontwikkeld voor kinderen, zoals de groente en fruit van Fred & Ed en premium brands als Sweet Sensations. Zo zorgen we dat iedereen kan genieten van onze producten, wat hun smaak ook is.

Wie de boer niet kent…

Op ons online consumentenplatform Verse Oogst laten we consumenten kennis maken met onze telers, onze producten en met alle heerlijke gerechten die je er mee kunt bereiden. Dat geeft ze niet alleen een beter beeld van de herkomst van al onze producten, het verlaagt ook de drempel om vaker verse groente en fruit te gebruiken in de keuken. Zo helpen we consumenten vaker vers te eten door enerzijds producten beschikbaar te maken en anderzijds kennis te delen.

Stimuleren van de consumptie van groente en fruit

Informeren en inspireren -> vergroten kennis bij consument
Concept- en productontwikkeling -> nieuwe gebruiksmomenten