Nieuws

The Greenery in top 10 Hillenraad500+

4 november 2019

Vrijdag 1 november vond de bekendmaking van de Hillenraad100 en 500+ plaats tijdens het Hortigala 2019. The Greenery bevindt zich wederom in de top 10 van de Hillenraad500+; dit keer op nummer 8.

The Greenery in top 10 Hillenraad500+

Rijk Zwaan staat op de eerste plaats van de Hillenraad500+ en de KUBO Groep won de Hillenraad100. Wij feliciteren beide bedrijven van harte met deze mooie positie!

Trots
The Greenery is trots op het voortzetten van haar top-10 positie in de Hillenraad500+. ‘Ondanks aanpassingen in de organisatie om onze strategie Growing Together 2022 vorm te geven, zetten we goede prestaties neer en hebben we wederom een mooie positie in de top-10 behaald.’

De Hillenraad schrijft onder meer over The Greenery:
‘The Greenery heeft sinds jaar en dag de hele keten in eigen handen, van lokale teler tot lokale retailer. Daar zit ook de kracht van dit bedrijf. Toch ziet The Greenery ook in dat je er met zo’n ketenbenadering alleen niet komt. Het gaat uiteindelijk om de voorkeur van de consument. De onderneming richt zich nu meer en meer op consumentenonderzoek, data-analyse en digitalisering. Interessant is de opzet van een direct-to-consumer businessmodel. De keten is en blijft belangrijk voor dit bedrijf, maar binnen dat raamwerk worden de panelen verschoven.’

Hillenraad500+
De Hillenraad500+ is de categorie van bedrijven die zich kunnen meten met het mondiale speelveld voor de grote internationale ondernemingen in de tuinbouw; actief in groenten, fruit of sierteeltproducten.