Nieuws

Vertrek Steven Martina (CEO) bij The Greenery

23 juni 2023

Vertrek Steven Martina (CEO) bij The Greenery

Na een carrière van meer dan 19 jaar, waarvan bijna 8 jaar als CEO, neemt Steven Martina per 31 augustus aanstaande afscheid van The Greenery. In zijn streven naar organisatie impact en persoonlijke groei heeft hij besloten in te gaan op de rol Directeur Europe-North America bij Zespri International. Hij start per 1 september aanstaande in zijn nieuwe functie. 

Niels Zuurbier (Voorzitter Raad van Commissarissen Coöperatie The Greenery U.A.): “In zijn loopbaan bij The Greenery, waarbij Steven via diverse commerciële managementfuncties doorgroeide naar de rol als CEO en bestuurder van Cooperatie The Greenery U.A., heeft Steven vele mijlpalen bereikt en heeft hij de afgelopen twee decennia een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze organisatie. We zijn Steven zeer dankbaar voor zijn inzet voor onze organisatie, telers en klanten. We gunnen hem deze stap en wensen hem al het succes in zijn verdere carrière”.

De strategie Focus 2025, gericht op ketensamenwerking en waardemaximalisatie voor de leden, wordt onverminderd voortgezet.

Steven Martina: “Na lang nadenken en met diep respect voor onze telers en collega's heb ik besloten om mijn loopbaan buiten The Greenery een vervolg te geven. Ik ben enorm dankbaar voor de vele kansen die ik heb gekregen om het bedrijf, de medewerkers en mijzelf verder te ontwikkelen. Ik ben trots op waar The Greenery nu staat. Het is goed dat de organisatie onder nieuw leiderschap verder gaat. Ik heb het volste vertrouwen dat het directieteam samen met de telers en de medewerkers de ingeslagen koers voortzet om met elkaar de ambities waar te maken”.

Beeld: Ariane Kok© 22023 Pictoright