Nieuws

Verse Oogst lanceert: Appels met Peren platform

13 september 2018

Met de start van het hardfruitseizoen lanceert Verse Oogst vandaag de themacampagne: Appels met Peren.

Verse Oogst lanceert: Appels met Peren platform

Dit om consumenten te laten zien dat de vertrouwde appel en peer in hetzelfde rijtje thuishoren als de hippe blauwe bes, avocado en snackgroente. Speciaal hiervoor werd een platform ontwikkeld met een appels- met perenvergelijker, recepten met 18 verrassende combo’s en er kan live worden meegekeken in de boomgaard van de teler.

Favoriet als snack

Uit verkoopcijfers blijkt dat appels en peren nog steeds favoriete fruitsoorten zijn onder Nederlanders. Tegelijkertijd blijkt uit shopperonderzoek dat appels en peren vooral als snack of handig tussendoortje geconsumeerd worden door gezinnen. Om dit patroon te doorbreken en de gebruiksmomenten uit te breiden ontwikkelde Verse Oogst verrassende combo’s als: appels met kaas, peren met stokjes en peren met pizza. Je vindt alle 18 combo’s op VerseOogst.nl/appelsmetperen.

Live plukken

Hoogtepunt tijdens de campagne is de Facebook live-uitzending op 15 september, waar appels- en perenteler Kees Vink een kijkje geeft in zijn boomgaard. Tijdens deze live-uitzending, gelijktijdig met de Landelijke Fruitplukdagen, worden er ook drie ‘Appels met Perenpakketen’ vergeven aan de kijker thuis. Deze kunnen gewonnen worden door verschillende interactieve en informatieve prijsvragen. De bezoekers die aankomende weekenden bij de telers van The Greenery komen plukken zullen een hippe Appels met Perentas ontvangen om hun verse oogst in mee naar huis te nemen.