Nieuws

The Greenery in de Rotterdamse schoolbanken

17 oktober 2023

The Greenery in de Rotterdamse schoolbanken

The Greenery gaat een nieuwe samenwerking aan met Hogeschool Rotterdam (HBO). Het doel van deze samenwerkingen is het verkrijgen van nieuwe, frisse inzichten, het vergroten van de naamsbekendheid van The Greenery onder studenten, en het werven van jong personeel op de langere termijn. Ferry Hagendijk (employee journey specialist, The Greenery): “We streven er niet alleen naar nieuw talent aan te trekken, maar ook samen te werken met jongeren die out-of-the-box denken”.

Samenwerking met opleidingen

De samenwerking met Hogeschool Rotterdam start deze maand, met de focus op drie belangrijke studierichtingen: Bedrijfskunde, Marketing & Sales, en Logistics management. Ferry benadrukte de bewuste keuze voor deze opleidingen: “We hebben voor deze studierichtingen gekozen, omdat deze studenten een achtergrond hebben die naadloos aansluit bij onze organisatie”.

Duurzaamheid, digitalisering en leiderschap

De thema’s van Hogeschool Rotterdam; duurzaamheid, digitalisering en leiderschap, sluiten aan op de visie van The Greenery. “In samenwerking met Hogeschool Rotterdam hebben we een innovatieve aanpak ontwikkeld om casussen en projecten toe te passen. aldus Ferry.  “We hebben een tweejarige overeenkomst ondertekend, waarbij we elk kwartaal nieuwe projecten en stages opstarten. ”

Een waardevolle bijdrage

Als onderdeel van deze samenwerking sluit The Greenery zich aan bij de commissie van Hogeschool Rotterdam, waar er samen met verschillende bedrijven praktijkopdrachten in gang worden gezet. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als Artificial Intelligence (AI) en Duurzaamheid.

“We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking niet alleen de groei van The Greenery zal bevorderen, maar ook een waardevolle bijdrage zal leveren aan het onderwijs en de ontwikkeling van de toekomstige generatie professionals” aldus Ferry Hagendijk.

In 2024 zal ook een samenwerking met Zadkine (MBO) van start gaan, met de opleiding Logistiek & Transport.