Nieuws

The Greenery luidt Specialty Vruchtgroenten- seizoen in

16 maart 2017

The Greenery luidt Specialty Vruchtgroenten- seizoen in

Woensdag 15 maart is bij Tomatenkwekerij ’t Woudt in ’s-Gravenzande het specialtyseizoen bij The Greenery van start gegaan. Tijdens de aftrap presenteerde de specialty telers van The Greenery hun producten aan relaties en klanten.

The Greenery organiseert elk jaar de aftrap van het Nederlandse specialty seizoen, dit jaar bij teler Paul van Koppen, teler van diverse troscherry variëteiten. Bij de aftrap van het seizoen werden de diverse vruchtgroenten specialties gepresenteerd aan de aanwezige belangstellenden, waarbij te denken is aan gele courgettes, bolcourgettes, snackpaprika’s, snackkomkommers, peper specialties en diverse tomaten specialties.

Specialties

Onder het genot van een hapje van de chef-kok en een drankje konden de diverse groente worden bekeken. De telers stonden paraat om toelichting te geven waar nodig. En dit is belangrijk, volgens verkoper en tevens organisator Jesper van Oostende. “De aftrap van het Nederlandse specialty vruchtgroenten seizoen is meer dan alleen een kickoff. We willen tevens graag onze klanten informeren over het brede aanbod specialties dat wij door onze telers jaarrond kunnen aanbieden. We krijgen elk jaar altijd veel positieve reacties, zo ook dit jaar.” aldus Jesper van The Greenery.

uitreiking cheque

Aan het eind van de dag werd er een reischeque ter waarde van €500 uitgereikt onder de aanwezigen. Na een onwillekeurige trekking is John Duijnisveld, verkoper bij ERP als gelukkige winnaar uit de bus gekomen.

Bekijk hier een video-impressie van de middag.