Nieuws

Eerste komkommers uit belichte teelt geveild

5 januari 2016

Eerste komkommers uit belichte teelt geveild

Vandaag zijn bij The Greenery in Barendrecht de eerste Nederlandse komkommers uit de belichte teelt van Kees Hendriks geveild. Hiermee is het Nederlands seizoen voor komkommers bij The Greenery officieel gestart.

Kees Hendriks

De eerste doos 50-60 komkommers zijn gekocht door Fa. P. Solleveld Export uit Maasdijk voor een bedrag van € 600,-. De doos is teruggegeven en deze is vervolgens voor € 120,- gekocht door Horeca Groothandel J. Veldboer-Eenhoorn uit Zwaag. Het bedrag wordt verdubbeld door The Greenery en door teler Kees Hendriks aangevuld tot een totaalbedrag van € 2.000,-. Het bedrag wordt gedoneerd aan het fonds Kinderen Kanker Vrij (Kika).

De Hollandse belichte komkommers zijn premium van kwaliteit. Het product is goed op kleur en ook de smaak is excellent. De echte liefhebber zal deze komkommers absoluut waarderen.

Voor product- en commerciële informatie kunt u terecht bij The Greenery Pieterjan Droogendijk, telefoon: +31 (0)180 657 828, mobiel:  +31 (0)6 13 551 885, e-mail:  p.droogendijk@thegreenery.com.