Innovaties

Platform voor groente en fruit

Platform voor groente en fruit

Om consumenten te inspireren om meer met groente en fruit te doen heeft The Greenery het platform Verse Oogst ontwikkeld. Via de recepten op dit platform komen consumenten direct in contact met onze telers, leren ze alles over de diversiteit van onze producten én vinden ze inspiratie in de veelheid aan recepten voor ieder gebruiksmoment.

Met Verse Oogst willen we de drempel om met verse groente of fruit te koken wegnemen bij consumenten. Veel mensen weten niet precies hoe je verse producten moet bereiden, of wat je er allemaal mee kunt maken. Met Verse Oogst helpen we ze vaker (elke dag!) vers te koken, in een tijd waarin alles draait om gemak en snelheid. Met slimme bereid- en bewaartips maken we vers koken gemakkelijker en simpeler.

Social media

Verse Oogst is ook actief op Facebook en Instagram met kleine, makkelijk deelbare stukken content. Van handige tips voor hoe iets te snijden, bereiden of bewaren en kleine weetjes over groente en fruit, tot snelle recepten en interviews met telers. Zo zijn we letterlijk in contact met de doelgroep en kunnen we alle telers en alle producten volgens een vast ritme onder de aandacht brengen.

We willen Nederland inspireren om gezond en vers te eten

Mary-Grace van Leeuwen
Brandmanager

Marketing

Met Verse Oogst heeft The Greenery een impactvol, eigen kanaal tot haar beschikking voor allerlei uiteenlopende boodschappen, welke ingezet kunnen worden voor elke marketingdoelstelling. Denk aan speciale acties of themaweken rondom specifieke producten, of het slim inspelen op bepaalde trends of gebeurtenissen.

Innovatie

Ook als telersorganisatie hebben wij te maken met de steeds verdere digitalisatie van onze samenleving. Dat creëert nieuwe behoeften bij zowel retailers als bij hun klanten, waar we natuurlijk in mee gaan. Onze aanwezigheid online en op social media helpt ons, en onze producten, om relevant en actueel te blijven.

Feiten

Keuze uit
500
recepten
Meer dan
90.000
bezoekers
Meer dan
50.000
Facebook likes

Waardeketen

Groente en fruit zijn waardevol in elke schakel