Assortiment

Assortiment

Zachtfruit

Samen met internationale, toonaangevende veredelingsbedrijven ontwikkelen we exclusieve rassen die voldoen aan de laatste trends rondom smaak, houdbaarheid, voedselveiligheid en jaarrond beschikbaarheid. We kunnen hierdoor verschillende soorten aardbeienrassen aanbieden en een volledig assortiment steenfruit en houtig kleinfruit zoals: kersen, rabarber, perziken, pruimen, rode en blauwe bessen, bramen en frambozen. Ook witte, groene en paarse asperges bieden wij jaarrond aan.

Contactpersoon

Klaas de Jager

Klaas de Jager

Senior agronomist
+31 653 842 402

Hardfruit

Als marktleider en grootste Nederlandse producent van appelen en peren beschikt The Greenery over een totaalassortiment hardfruit. Dankzij ons breed assortiment van vrije- en clubrassen, de kwaliteit van onze producten en onze accountgerichte benadering kunnen klanten zich jaarrond onderscheiden.

Bij de appels investeren wij in het clubras Junami en bij de peren in Sweet Sensation.

Glasgroenten

Wij bieden een compleet assortiment vruchtgroente die groeit in kassen (glasgroente), zoals tomaten, komkommers, paprika’s, courgettes, aubergines en pepers. Samen met onze telers produceren wij daarnaast speciale rassen vanuit de wensen van de consument. Zoals de snackgroenten: kleine tomaatjes, komkommertjes en paprikaatjes in handige meeneemverpakking.

Paddenstoelen

Wij leveren allerlei soorten paddenstoelen, van de typisch Nederlandse, witte champignons tot meer exotische paddenstoelen. Dit kunnen we dankzij onze toegang tot een groot areaal gecultiveerde paddenstoelen en een uitgebreid netwerk waarmee we wilde paddenstoelen vanuit de hele wereld kunnen importeren.

Vollegrond

Onder onze vollegrondproducten vallen slasoorten en blad-, kool-, wortel, knol- en stengelgroente. Ook stapelproducten, zoals witte en rode kool, behoren tot ons assortiment. Deze producten oogsten we doorgaans in grote aantallen aan het eind van het seizoen.

Het proefbedrijf Vollegrond van The Greenery ontwikkelt nieuwe rassen. Bevindingen van proeven delen wij met alle Greenery-telers. Daarnaast werken telers en telersverenigingen samen met zaadveredelingsbedrijven om nieuwe rassen te ontwikkelen.

Import

Wij importeren jaarrond exotische vruchten, citrusvruchten en zuidvruchten. Net als alle overige producten die in bepaalde periodes niet in Nederland groeien. Via Hagé International importeren wij op een sociaal verantwoorde manier wereldwijd direct bij telers en producentenorganisaties, volgens de strengste kwaliteits- en voedselveiligheidseisen. We werken uitsluitend samen met leveranciers die - minimaal - in het bezit zijn van een GlobalGap-certificaat.

Bekijk alle producten en bestelmogelijkheden op www.hage-international.com.

Biologisch

Wij leveren biologisch groente en fruit uit binnen- en buitenland. De hoofdproducten binnen deze productunit zijn tomaat, komkommer, paprika, aubergine, bloemkool, broccoli en champignons, maar ons gehele assortiment is als biologisch geteeld groente en fruit verkrijgbaar. Dit alles wordt gedaan door ons bedrijsonderdeel Naturelle.

Kijk voor meer informatie op www.natuurlijknaturelle.nl

Biobased verpakking

Behalve duurzame teeltmethodes ontwikkelen we ook duurzame verpakkingen. Naturelle verpakt haar producten bijvoorbeeld in massief karton verrijkt met tomatenvezels: zogenaamd biobased karton. Door plantmateriaal te gebruiken als hulpgrondstof dringen we toekomstig landgebruik voor houtkap terug. Naturelle is de eerste leverancier van biologische groente en fruit die haar producten verpakt in een duurzame en milieubewuste verpakking op basis van biobased karton. Bekijk hier onze case

Voor een volledig overzicht, beschrijving en beschikbaarheid van alle producten, klik hier: Verse Oogst